Fremtidens Kirkebjerg folder sig ud i Brøndbyvesters hyggelige omgivelser på grænsen til Glostrup

Velkommen til et moderne lokalområde med 2.000 nye lejeboliger. De første beboere er allerede flyttet ind, og frem til 2025 vil flere lejeboliger løbende blive tilgængelige. 

Kirkebjerg er i en klasse for sig selv.

Kirkebjerg er et nytænkende, autentisk boligområde, der omfavner mangfoldigheden. Det industrielle udtryk giver kant og står i god kontrast til de omkringliggende villakvarterer, mens de grønne naturområder sikrer luft og lys i området. Den lette adgang til indkøb og transport er en stor hjælp i en travl hverdag, og områdets rige foreningsliv og mange sportsfaciliteter styrker fælleskabet.

Bo i Kirkebjerg
Bo i Kirkebjerg

Den røde by

Kirkebjerg opstod som industriområde lige efter 2. Verdenskrig og rummer en spændende historie af national og international betydning. Flere af fabriksbygningerne bevares og vil sammen med de kommende lejeboliger danne rammen om det nye bykvarter, hvor historien og fremtiden mødes og bidrager til fortællingen om fremtidens Kirkebjerg.

”Den røde by” i Brøndby fik sit navn på grund af de røde tegl, der var et gennemgående materiale i industrikvarteret. De røde tegl vil også blive en del af det nye Kirkebjerg og bygge bro mellem fortid og nutid.

Niels er tæt på alt det, han kender

Her fortæller Niels om sin stærke tilknytning til Vestegnen, hvor han er født og opvokset. Dermed er Kirkebjerg tæt på alt det, han kender i forvejen.

Mangler du idéer til noget at lave? Tjek vores event-kalender

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med på vores Facebook-side, hvor vi deler nyheder og historier fra Kirkebjerg.