Nærhed til indkøb, natur, skov og strand, legepladser, skoler og børneinstitutioner

Skov, strand, natur og kultur i nærmiljøet

Det nye Kirkebjerg er beliggende ved strand, skov og naturskønne områder 15 km fra Rådhuspladsen. Tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport og med hurtig adgang til motorvej. Kirkebjerg er placeret lige ved Glostrup Station, hvor S-toget tager sine passagerer til Hovedbanegården på kun 17 minutter. I 2025 får Kirkebjerg sit helt eget stop på den nye letbane og vil herefter have direkte forbindelser til Lyngby i nord, Ishøj i syd og København i øst.

Brøndby Strandpark

5 minutter fra Kirkebjerg ligger Brøndby Strandpark, der er et 7 kilometer langt natur- og friluftsområde med hvide sandstrande, rent badevand, klitter, søer, enge, overdrev og små skovbevoksninger med plads til fordybelser og oplevelser i det fri.

Skoven

Kirkebjerg er omkredset af Brøndbyskoven, Bakkeskoven og Vestskoven med flotte bøge- og egetræer samt åbne sletter. Vestskoven er kendt for at have et rigt dyre- og planteliv, og her findes aktiviteter og seværdigheder til store og små.

Nærmiljø sø

Mudilles sø ligger midt i fremtidens Kirkebjerg og bliver boligområdets store grønne åndehul.

Kirkebjerg Torv

Kirkebjerg Torv er et hyggeligt butikstorv, hvor du kan møde det lokale liv. Her findes slagter, bager, renseri, blomsterhandler, pizzeria, og derudover får torvet besøg af en ostebil og en fiskebil et par gange om måneden.

Nyheder fra torvets butikker deles på deres Facebook-side.

Kirkebjerg sport

Et rigt foreningsliv og masser af sport

I Kirkebjerg finder du et aktivt foreningsliv med fodbold og Brøndby IF som spydspids. Derudover findes der et væld af foreninger med aktiviteter til vand og til lands. Her er bordtennisklubber, håndboldklubber, skakforeninger, naturskoler, tennisklubber, golfklubber, sejlklubber og mange flere. Foreningerne gør en forskel for store og små og er med til at styrke fælleskabet i lokalområdet.

Glostrup Shoppingcenter

Glostrup Shoppingcenter

15 minutters gåtur fra Kirkebjerg ligger Glostrup Shoppingcenter, der er et populært shoppingsted for mange mennesker i området. 50 butikker fordelt på 20.000 kvm. med flere hyggelige restauranter og cafeer, og en Føtex, der har åbent til klokken 21.00. Centret inviterer flere gange om året til hyggelige events for både børn og voksne. På taget og i kælderen findes 800 gratis parkeringspladser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med på vores Facebook-side, hvor vi deler nyheder og historier fra Kirkebjerg.