Nærhed til indkøb, natur, skov og strand, legepladser, skoler, børneinstitutioner...

Nærmiljøet

Det nye Kirkebjerg bykvarter ligger attraktivt placeret kun 15 km fra Rådhuspladsen i København med strand, skov og naturskønne områder i umiddelbar nærhed. Tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport og nem adgang til motorvej. Fra den nærliggende Glostrup Station tager S-toget sine passagerer til Hovedbanegården på 17 minutter. Når Hovedstadens Letbane åbner i 2025, bliver Glostrup en af de 29 stationer på den 28 km lange strækning fra Ishøj til Lyngby.

Brøndby Strandpark

Strandparken, der ligger 5 km fra Kirkebjerg, er et sammenhængende natur- og friluftsområde med hvide sandstrande, klitter, søer, enge, overdrev og små skovbevoksninger med plads til både fordybelse og oplevelser i det fri.

Skoven

Kirkebjerg ligger omkredset af flere skovområder som Brøndbyskoven, Bakkeskoven og Vestskoven. Alle indeholder bøge- og egeskov kombineret med mere åbne sletter oplagte som rekreative områder.

Mudilles sø ligger midt i fremtidens Kirkebjerg og bliver bydelens store grønne åndehul.

Kirkebjerg Torv

Kirkebjerg Torv er et af de ældste butiksområder i Brøndby. Her finder man alt fra slagter, bageri, renseri og blomsterhandler til pizza og kiosk og meget mere. Et velfungerende butikstorv, der styrker lokalmiljøet.

_49A5047.CR2.p

Et rigt foreningsliv og masser af sport

Nærmiljøet er præget af et aktivt foreningsliv med fodbold og Brøndby IF som spydspids. I nærområdet findes et væld af interessebårne foreninger som Brøndby Bordtennis, Brøndby Skakforening, Brøndby Naturskole, Brøndby Strand Petanque Klub, Brøndby Strand Tennis Klub, Brøndby Golfklub, Brøndby Kajakklub, Brøndby Squaredansere, Brøndby Strands Sejlklub og mange flere.

Glostrup Centret

Kun 2 km fra Kirkebjerg byder Glostrup Shoppingcenter med sine 60 butikker og 31.000 m2 på seriøs shopping.