FAQ

Har du nogle spørgsmål om Kirkebjerg? Her har vi samlet de spørgsmål, som vi oftest modtager. 

Det er forskellige boligudbydere, der står for salg og udlejning af boligerne i det nye Kirkebjerg. For at blive skrevet op til en bolig, skal du kontakte den enkelte boligudbyder. Se de forskellige områder og udbydere her: Se her

Lejlighederne i Kirkebjerg ligger i et prisleje mellem DKK 9.000,- til DKK 15.000,- om måneden. For at se den konkrete pris på den bolig, du er interesseret i, kan du finde den enkelte boligudlejer her.

Boligerne i Kirkebjerg findes i størrelser fra 45 til 130 m² fordelt på 1-5 værelser.

Ja, boligerne er velegnede til seniorer, og i boligernes design er der taget hensyn til næsten ethvert behov.

Ja, boligerne kan lejes i en ubegrænset periode.

Ja, skulle der være udlejet, der hvor du ønsker at bo, kan du blive skrevet på en venteliste ved at kontakte den enkelte boligudbyder.

Mange boliger i Kirkebjerg er færdigbyggede og klar til indflytning. Nogle er stadig ved at blive opført. Find det enkelte boligområde ved at klikke her og se, hvornår du kan flytte ind.

Ja, der er parkeringskælder samt mulighed for parkering på terræn med ladestandere.

Det afhænger af den enkelte boligudbyder, om kæledyr er tilladt. Kontakt boligudbyderen for at høre, om de tillader kæledyr.

Ja, alle boliger i Kirkebjerg har enten egen altan eller terrasse.

Kirkebjerg er bundet sammen af åbne, grønne gårdrum med plads til børneleg og afslapning. Derudover er alle beboere velkomne i områdets aktivitets- og kulturhus, Kernen.

Ja, alle ejendomme i Kirkebjerg er udstyrede med elevator.