Find din nye drømmebolig i Kirkebjerg

I det nye bykvarter Kirkebjerg kan du vælge mellem 1808 lejeboliger i forskellige størrelser og indretning samt 35 rækkehuse. Opførslen sker i perioden 2020-2025, og boligerne bliver tilgængelige i etaper. Alle boliger opføres i røde tegl som gennemgående materiale med høje standarter for udformning og komfort. Boligerne er kendetegnet af funktionelle planløsninger og indrettet med elevatorer, altaner og tagterrasser.

Salg- og udlejning sker via de respektive aktører i Kirkebjerg. Klik dig rundt på kortet og se de forskellige boligprojekter, der er på vej.

 

 

GÅRDHAVEN

71 boliger

 

Udlejningsstart:
Foråret 2022

Boligstørrelser:
2-3 værelser

Bygherre:
Kirkebjerg Gårdhave 1 ApS

1 of 4

KIRKEBJERG SØPARK

488 boligerUdlejningsstart:

1. januar 2022

Boligstørrelser:

2-5 værelse/ 58-111 m2

Bygherre:

AKF Koncernen

 

LÆS MERE HER

2 of 4

KIRKEBJERG PARKEN

173 boligerUdlejningen er i gang

 

Boligstørrelser:
56-128 kvm

Bygherrerepræsentant:
C.W. Obel Bolig

LÆS MERE HER

3 of 4

KIRKEBJERG HAVE

 

152 boliger


Udlejningsstart:

Efteråret 2022

Boligstørrelser:
2 -3 værelser

Bygherre:
Kirkebjerg Have ApS

 

4 of 4

”Kirkebjerg er Brøndby Kommunes største byudviklingsprojekt i nyere tid, hvor op mod 2.000 nye boliger vil skyde op og danne rammen for dagligliv i en ny, levende og grøn bydel med en stærk identitet. Det glæder mig især, at det nye boligkvarter vil spille sammen med den spændende erhvervshistorie, der uløseligt knytter sig til Kirkebjerg, og som man kan se af rundt om området. De mange nye børnefamilier betyder, at vi udvider den lokale skole, opgraderer vores mulige daginstitutioner og bygger en ny og moderne i Kirkebjerg. Så Kirkebjerg er helt sin egen – på den gode måde. Det bliver nemlig en bydel i Brøndby, der har karakter og kant og hvor der er adgang til indkøb, skole og daginstitution, transport og grønne områder. Og fremfor alt en bydel præget af helhedstænkning, kvalitet og plads til det gode liv ”

Kent Magelund, borgmester Brøndby Kommune