Kirkebjerg er et knudepunkt for transportmuligheder

Du kan nemt komme til nord, syd, øst eller vest fra Kirkebjerg, og det er helt op til dig, hvilken transportform du foretrækker. Når du træder ud ad hoveddøren i din nye lejebolig i Kirkebjerg, har du få hundrede meter til station, busstop eller den nye letbane, og hvis du sætter dig ind i bilen eller op på cyklen, er der kun få minutters kørsel til hovedfærdselsårerne i Storkøbenhavn.

Toget

600 meter fra Kirkebjerg ligger Glostrup Station, hvor du kan tage S-togets linje B mod Farum, der kører til København på kun 17 minutter. I myldretiden kører linje Bx også fra Glostrup, den springer flere stationer over og skærer dermed en del af rejsetiden. Du kan også tage linje B mod Høje Taastrup Station, hvor regionaltogene har direkte forbindelser til resten af Sjælland. Derudover er der planer om, at regionaltogene igen skal have stop på Glostrup Station. Det vil give endnu flere afgange mod København, og fx gøre det nemmere for folk i området at komme til lufthavnen eller videre til Sverige.

Bus

Få minutters gang fra Kirkebjerg ved Kirkebjerg Allé kan du stige på bus 22, der kører fra Glostrup Station over Vanløse til Husum Torv. Længere nede ad vejen ved Kirkebjerg Torv kører bus 300S med få stop mellem Ishøj og Gl. Holte langs Søndre Ringvej. Går du op til Glostrup Station kan du bl.a. fange 123 mod Roskilde, 9A mod København og Valby Parken, eller du kan køre mellem Kokkedal og Ørestad Station med 500S. Buslinjerne fra Kirkebjerg gør det nemt for dig at komme på tværs mellem S-togslinjerne; noget der bliver endnu nemmere, når den nye letbane åbner.

Letbanen

I 2025 åbner den nye og Kirkebjerg får sit helt eget stop ved krydset Søndre Ringvej og Park Allé. Den nye letbane kommer til at køre fra Lyngby til Ishøj og skal give en mere sammenhængende kollektiv trafik i Hovedstadsområdet. Den binder S-togslinjerne og regionaltogene sammen, så det bliver lettere at komme på tværs. Dermed skal du ikke længere ind over København for at komme nordpå eller sydpå. Letbanen får 29 stationer, der bl.a. tæller seks S-togsstationer, hospitalerne i Herlev og Glostrup og stationer tæt på flere uddannelsesinstitutioner og erhvervsområder på Sjælland.

Cykel

I Kirkebjerg er visionen, at det skal være nemt at have cyklen som sit fortrukne transportmiddel. Der bliver etableret stisystemer, så du kan cykle rundt, væk fra biltrafikken, og Kirkebjerg Parkvej er blevet renoveret, så der nu er cykelstier på begge sider og en smallere vejbane, der skal signalere, at vejen ikke primært er til tung trafik. Udover de kommende stisystemer er der også to kommende supercykelstier på vej. Ring 3-ruten og Vestbaneruten bliver forbundet til et større netværk af cykelstier, der skal skabe bedre forhold på tværs af kommunerne i Hovedstadsområdet for cykelpendlere.

Bil

Er du afhængig af bilen i hverdagen, så er Kirkebjerg helt perfekt. Arbejder du i Birkerød, København, Roskilde eller Køge kan du nemt komme til og fra arbejde fra din nye lejebolig. Når du sætter dig i bilen, er du få minutters kørsel fra motorvejsnettet, og du kan komme rundt til resten af Sjælland via Motorring 3, Holbækmotorvejen og E47/E20. Når du kommer hjem igen, skal du ikke bruge tid på at finde parkering. Byggerierne i Kirkebjerg er anlagt, så der cirka er lige så mange parkeringspladser som lejligheder, og du vil hurtigt kunne finde en plads til bilen på gadeplan, i parkeringshus eller parkeringskælder.  

Kirkebjerg er et roligt boligområde i grønne omgivelser, men det er et knudepunkt for transportmuligheder til enhver smag. Det er nemt og bekvemt at komme til og fra Kirkebjerg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med på vores Facebook-side, hvor vi deler nyheder og historier fra Kirkebjerg.