Strandparken har oplevelser til vands, til lands og til maven

Bor du i det nye boligområde Kirkebjerg, er du kun fem kilometer fra Strandparken ved Køge Bugt. Et syv kilometer langt natur- og friluftsområde med hvide sandstrande, rent badevand og flot natur, der strækker sig fra Ishøj hen over Vallensbæk til Brøndby. Her er gode parkeringsmuligheder, så du kan nemt fylde bilen til en hel dag på stranden. Vi har samlet et lille udpluk af de mange aktiviteter, som du kan finde ved Strandparken.

Til vands

Vandet er Strandparkens helt store trækplaster, og strandene har blåt flag, der sikrer en høj standard indenfor miljø, vandkvalitet og sikkerhed. Strandparken er populær for børnefamilier, da her er meget lavvande, og livredderne patruljerer hver dag i skolernes sommerferie. De aktive kan tage en tur i kanoen, kajakken eller på paddle-boardet, og derudover er der flere, der udnytter de gode forhold til at wind- eller kitesurfe. Langs Strandparken finder du fire havne, hvor du kan sejle ud med familie og venner og nyde en dag på vandet med vind i håret og vin i glasset.

Til lands

Strandparken er et populært sted og et perfekt udflugtsmål for mange familier. Her er gode faciliteter, og du finder bl.a. mange toiletter, strandbrusere, løbe- og cykelruter, beachvolleybaner, og til de små er der masser af legepladser og rig mulighed for at hoppe i vandet og lege i sandet. Nyd solen og varmen på et tæppe i vandkanten med et panorama-view over hele kyststrækningen eller sæt dig i en af ”gryderne” oppe i klitterne, hvor du kan ligge mere uforstyrret. Du kan også sidde ved en af de seks søer og fiske efter en lækker aborre til grillen, mens du lytter til fuglene og frøerne og iagttager kvæget, der græsser på engene.

Til maven

Når du besøger Strandparken kan sulten godt melde sig på et tidspunkt, og så behøver du ikke at gå langt for at få lidt lækkert mad. Her ligger et hav af caféer og restauranter, der serverer brunch, frokost, aftensmad eller lidt til den søde tand. Du kan selvfølgelig også bare hygge dig med en is eller lidt koldt at drikke, mens du nyder vejret og bølgens brus. Hvis I selv har mad med, kan I sætte jer ved en af de mange borde og bænke. Tænd op i en af de mange grill, og mærk hyggen, mens solen stille og roligt går ned over Strandparken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med på vores Facebook-side, hvor vi deler nyheder og historier fra Kirkebjerg.