Oplev de spændende tilbud omkring Kirkebjerg

Som beboer i Kirkebjerg har du gode muligheder for at få nogle skønne oplevelser i lokalområdet. Kirkebjerg er nemlig omgivet af flotte og spændende tilbud, som kan nås på en kort cykeltur. Nogle er helt nye, og andre har eksisteret i mange år, men de bidrager alle til områdets historie.

Svømning og wellness

Trænger du til afslapning og svømning? Så prøv Vestbad, som er et badeanlæg i Brøndby med alt til både børn og voksne. Her finder du bl.a. et stort, lækkert friluftsbad.
 
Du kan også tage en tur til Strandparken ved Køge Bugt, som kun ligger 5 km fra Kirkebjerg. Strandparken er et syv km langt strandområde med hvidt sand og rent badevand. Omgivet af klitter og søer har du de perfekte omgivelser til en afslappende dag med familie og venner.

Arken

Moderne kunst på Vestegnen

Er du mere til at få stillet din nysgerrighed på kunst, har du heldigvis ikke langt fra Kirkebjerg til Vestegnens kulturelle perle, ARKEN. Museet for moderne kunst ligger i Køge Bugt Strandpark og har en af de fineste samlinger af samtidskunst i Skandinavien.

Hop ud i naturen

Foretrækker du at opholde dig i det fri, er der også gode muligheder. Tag fx på jagt efter De Seks Glemte Kæmper. Kunstneren Thomas Dambo har bygget de seks imponerende trækæmper udelukkende ved brug af genbrugstræ, og de “gemmer” sig rundt omkring i skovene, på bakketoppe og andre naturområder på Vestegnen. Sidst, men ikke mindst, må du ikke som ægte Vestegns-beboer snyde dig selv for to af Brøndbys kendemærker, Margrethe-flagstangen og Brøndbyvester Mølle.

Flagstangen er Danmarks højeste med sine 47 meter, og møllen, som blev opført i 1888, er Brøndbys officielle symbol.

Kirkebjerg - tæt på skoven

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med på vores Facebook-side, hvor vi deler nyheder og historier fra Kirkebjerg.