Niels er faldet godt til rette i Kirkebjerg

Blandt de første til at flytte ind i den nye Kirkebjerg bydel er Niels Gunder Rasmussen, 71 år. Han har fra start fulgt byggeriet i Brøndbyvesters nye boligområde, der byder på 2.000 nye lejeboliger. Så da lejlighederne begyndte at stå færdige, kunne han sammen med sin hustru flytte ind som nogle af de første. Nogle af de ting Niels sætter særligt pris på ved området er den flotte udsigt, han har fra sin lejlighed. Herfra kan han både se Brøndby Stadion, Vestskovens store, grønne område og helt til Roskilde.

Tæt på det hele

En anden ting Niels er glad for ved Kirkebjerg er de gode transportforbindelser. Fra Glostrup Station, som ligger få minutters gang fra Niels’ lejlighed, kan han komme til Hovedbanegården på 15 minutter.

Ligeledes nyder Niels og hans kone godt af den korte afstand til oplevelser i naturen. Vestskovens rolige, grønne område ligger kun syv kilometer væk, og når det er strandvejr, er der kun fem kilometer til Strandparken.

Vokset op i området

Niels’ tilknytning til Vestegnen er særlig stærk. Han er opvokset og har gået i skole i området. Han blev født i Glostrup og boede der i 21 år. Derefter flyttede han til Brøndby Strand. I hans nye lejlighed i Kirkebjerg er han derfor tæt på alt det, han kender i forvejen.

Noget andet, som Niels har nydt virkelig godt af efter at være flyttet ind i Kirkebjerg, er fællesskabet i bydelen. Han oplever en oprigtig interesse i, at beboerne gerne vil komme hinanden ved. Det sker fx til de borgermøder, der bliver afholdt løbende. Her taler Niels og hans kone både med jævnaldrende, yngre og ældre beboere.

Hvis du gerne vil blive klogere på Kirkebjerg, kan du læse mere om området her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med på vores Facebook-side, hvor vi deler nyheder og historier fra Kirkebjerg.