Har du været forbi Kirkebjerg Torv?

Som beboer i Kirkebjerg har du ikke langt til lækkert brød fra bageren, bøffer fra slagteren, smørrebrød, pizza, massage, tøjrens og smukke blomster. Kirkebjerg Torv ligger nemlig lige rundt om hjørnet fra Brøndbyvesters nye boligområde, og her er det nemt at handle ind til både hverdag og fest.

Den gode, lokale stemning

Kirkebjerg Torv er et hyggeligt, lille butikstorv i Kirkebjerg, hvor du kan møde det lokale liv og hilse på dine naboer og de lokale forretningsdrivende. Mærk den gode, lokale stemning i en af de mange specialforretninger. Her bliver du altid mødt med et stort smil. Kirkebjerg Torv har eksisteret i mere end 70 år, og lige siden har snakken gået på torvet om stort og småt i lokalsamfundet.

Kirkebjerg Torv

Nyheder, gode tilbud og konkurrencer

Udover de faste butikker på torvet, kommer der hver anden uge besøg af en ostebil og en fiskebil, hvor du kan købe lækre råvarer og få lidt inspiration til madlavningen. På Kirkebjerg Torvs officielle Facebook-side bliver der løbende postet nyheder, gode tilbud, konkurrencer og en masse andre spændende ting fra de forretninger, som er medlemmer af Handelsforeningen Kirkebjerg Torv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med på vores Facebook-side, hvor vi deler nyheder og historier fra Kirkebjerg.