Gode træningsmuligheder på Vestegnen

Med områdets mange løberuter, træningscentre og sportsklubber er der god mulighed for at komme i form både i og omkring Kirkebjerg.

Gode løberuter

Hvis du vil ud i den friske luft og have pulsen op, er der heldigvis mange gode løberuter at vælge imellem i området omkring Kirkebjerg. Med Vestskoven 7,5 kilometer væk har du et kæmpe grønt område til rådighed, hvor du kan udforske mange forskellige ruter.

En anden god rute går gennem Brøndbyskoven, som ligger lige rundt om hjørnet fra Kirkebjerg. Hvis du vil have den flotteste udsigt på Vestegnen under din løbetur, kan du tage ned til Strandparken og løbe langs vandet. Her er også et virkelig godt stisystem til både cykel- og løberuter.

Træningscentre

Der er et godt udvalg af træningscentre i Brøndby og de omkringliggende byer. I Brøndby finder du både flere afdelinger af Fitness World samt TrinityTraining, som specialiserer sig i crossfit. Glostrup byder på både Pure Gym, SATS og Loop Fitness. Og i Rødovre og Hvidovre kan du finde Rødovre Fitness Club, Fitness World, Loop Fitness, SATS og Hvidovre Motionscenter. Så hvis du gerne vil have sved på panden, er der rigeligt med muligheder i området.

Sportsklubber

På Vestegnen er der et aktivt foreningsliv med en masse sportsklubber, som både giver dig noget på det sundhedsmæssige og sociale plan. Du kan fx finde Hvidovre Skøjte Klub, Seniormotion i Hedehusene, Brøndbyernes Idrætsforening (BIF), Taastrup FC, Vallensbæk Båd Klub, Pensionist Idræt på Brøndby Stadion, Hvidovre Idrætsforening og Glostrup Svømmeklub. Uanset om du er til håndbold, fodbold, golf, tennis eller svømning, er der altså rigtig gode muligheder for at få dyrket noget motion her i det nye år.

Se lejlighederne

Flere og flere nye boliger skyder frem i Kirkebjerg. Hvis du er interesseret i lejlighederne, men ikke er bosat i en af dem endnu, så kig her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med på vores Facebook-side, hvor vi deler nyheder og historier fra Kirkebjerg.