Fortiden møder nutiden i Kirkebjerg

Vidste du, at Kirkebjerg er et gammelt industrikvarter med en spændende historie? Den Røde By har fået sit navn på grund af de røde mursten, som var karakteristiske for det gamle industrikvarter. De røde mursten er også et gennemgribende materiale i det nye Kirkebjerg, og sammen med flere fredede bygninger bygger de bro mellem fortid og nutid.

Forbindelse til områdets eksisterende arkitektur

Kirkebjergs byggestil giver kant og står i god kontrast til de omkringliggende villakvarterer, mens de grønne naturområder sikrer luft og lys i området. I Kirkebjerg går røde tegl i varierede, røde nuancer igen og er med til at skabe forbindelse til områdets eksisterende arkitektur og resten af det nye Kirkebjerg.

Forbindelse til områdets eksisterende arkitektur

Lejlighederne i Kirkebjerg

De flotte, lyse lejligheder i Kirkebjerg varierer i størrelse fra 43 til 128 kvm. Der findes både 1-, 2-, 3-, 4- og 5-værelses lejligheder samt enkelte penthouselejligheder. Mange af områdets bygninger er opført i bæredygtigt, klimabevidst materiale og er DGBN-guldcertificeret. Som et lille, hyggeligt frirum har lejlighederne i Kirkebjerg enten privat have, terrasse eller altan.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med på vores Facebook-side, hvor vi deler nyheder og historier fra Kirkebjerg.