Foreningsliv i Kirkebjerg og nærområdet

I Kirkebjerg og det nærliggende område er der rigtig mange foreninger, hvor fællesskabet er i fokus. Du finder både de klassiske idrætsforeninger og foreninger, som er mere lokalt forankrede. Vi har samlet et par eksempler på nogle af foreningerne i området:

KONTRA – Brøndbys Kulturklub

KONTRA arbejder for at styrke børn og unges kreativitet og det lokale fællesskab ved at skabe kulturelle og kunstneriske aktiviteter i byrummet. Gennem initiativer og aktiviteter skaber foreningen oplevelser, som kan give børn og unge et stærkt fundament, et positivt selvbillede og en positiv holdning til lokalområdet.

Find KONTRA her

Brøndby Gå-buddies

Du kan få nogle kilometer i benene ved at tage ud at gå med Brøndby Gå-buddies. Der arrangeres ture hver mandag, onsdag og torsdag. Turene starter forskellige steder, men ofte ved volden. Mandag og torsdag er gåturen i moderat tempo – onsdag er et slentrehold, som går langsommere ture. Tilmelding er ikke nødvendig – du dukker bare op de dage, hvor du har lyst til at gå med.

Find Brøndby Gå-buddies her

Kirkebjerg foreningsliv

Idræt, Motion og Samvær i Brøndby

Idræt, Motion og Samvær i Brøndby er en motionsklub for seniorer, hvor der er fokus på gymnastik, stavgang, badminton, tennis, seniorvolleyball, bowling og golf. Derudover bliver der løbende holdt sociale arrangementer, biografture, foredrag, udflugter samt en årsfest, en generalforsamling og en årlig julefrokost.

Find foreningen her

Glostrup Biblioteks strikkecafé

Hvis du er vild med at strikke, kan du tirsdag i lige uger være med i strikkecaféen på Glostrup Bibliotek. Her bliver der kigget på forskellige teknikker og givet inspiration gennem videoer og de nyeste strikkebøger. Der er både plads til øvede og nybegyndere, og formen findes undervejs. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig – du møder bare op.

Find strikkecaféen her

Brøndby Pensionistforening

Formålet med Brøndby Pensionistforening er at samle pensionister om aktiviteter af oplysende, kulturel og social art. Foreningen holder til i “Møllesalen,” hvor der to gange om måneden mellem september og maj afholdes banko. Brøndby Pensionistforening står desuden også for at afholde to årlige fester og en skovtur.

Find foreningen her

Kirkebjerg foreningsliv yoga

Brøndbyvester Bryggerlaug

Hvis du har interesse i at brygge øl, er Brøndbyvester Bryggerlaug en god mulighed for at udveksle erfaring om brygning og brygge din egen øl. Foreningen råder over 2 bryganlæg, som hver kan præstere ca. 30 liter færdig øl på et bryg. Der betales et indskud samt et årligt kontingent, hvilket giver adgang til at benytte foreningens faciliteter og udstyr.

Find bryggerlauget her

Vallensbæk Helårsbadeforening Havet

Hvis du er til vinterbadning, kan du finde et fællesskab med ligesindede i Vallensbæk Helårsbadeforening Havet. Foreningens faciliteter ligger ved Vallensbæk Havn for enden af den lange badebro ud mod stranden. Alle over 18 år kan blive medlem af foreningen – det kræver blot at du køber et adgangsarmbånd af kommunen, som giver adgang til faciliteterne.

Læs om Helårsbadeforeningen Havet her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med på vores Facebook-side, hvor vi deler nyheder og historier fra Kirkebjerg.