Find din drømmebolig i Kirkebjerg

Leder du efter dit næste hjem? I Brøndbyvesters nye boligområde Kirkebjerg er der mange muligheder med lejligheder i flere forskellige størrelser. Og med boliger til næsten ethvert behov er der gode chancer for, at en af lejlighederne kan danne rammen om dit liv.
 
Kirkebjerg består af forskellige boligkvarterer og her finder du både 2-værelses, 3-værelses og 4-værelses lejligheder samt enkelte penthouselejligheder. Lejlighederne er lyse og er alle udstyret med moderne køkken og badeværelse. Alle boligerne i Kirkebjerg har direkte udgang til en altan eller terrasse.
 
I Kirkebjerg bliver du en del af et hyggeligt, grønt og moderne kvarter, der bygger på fælleskab i trygge rammer. Et nyt boligområde midt i et nabolag med masser af by, sjæl og historie, hvor du kan finde alt, hvad du har brug for til hverdagen og weekenden.

Ledige lejligheder lige nu

Lige nu er der ledige lejligheder i Kirkebjerg i flere forskellige størrelser. Der er et bredt udvalg af forskellige boliger, så hvem ved? Måske er en af dem din drømmelejlighed.
 
Vil du vide mere? Så kontakt mægleren for det boligkvarter, du er interesseret i. Det er forskellige boligudbydere, der står for salg og udlejning af boligerne i Kirkebjerg. Du kan få et overblik over de forskellige boligkvarterer, se udlejningsstatus og meget mere herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med på vores Facebook-side, hvor vi deler nyheder og historier fra Kirkebjerg.